Blog de Maria Conca


Temps de tardor
octubre 21, 2009, 12:52 pm
Filed under: Uncategorized

La tardor és agradable a València: els verds van empal·lidint, el sol es torna suau i tot s’amera d’una malenconia incerta. Aquesta placidesa, però, contrasta amb el soroll permanent de la ciutat que no atura mai, malgrat els canvis d’estació. Mentrestant, el curs acadèmic avança i la feina es multiplica, passa el 9 d’Octubre i arriba  l’Aplec del Puig.

Avui és dimecres de matí. Treballe al despatx a pleret, prepare les classes i pense en l’assignatura d’Assaig català. Acabe de llegir les Lliçons americanes, d’Italo Calvino, que m’han interessat moltíssim. Són un pou de coneixement presentat amb la lleugeresa d’un vol d’ocell i la rapidesa del cavall. Calvino practica les qualitats literàries que defensa.
No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 14 9 ?